TCM Facelift Massage

Lär dig flertalet effektiva och lyftande tekniker samt färdiga Faceliftbehandlingar.

   Titta på video   Anmäl dig till kursen

TCM Facelift Massage är en härlig djupavslappnande och hudföryngrande massage med tekniker från TCM (traditionell kinesisk medicin) inkl. koppning, gua sha, akupressur och olika rollers. För att skapa en komplett behandling får du även lära dig CHIA´s specifika rengöringsmassage, massage av dekolletage, axlar och nacke samt en skön skalpmassage.

Efter kursen kan du erbjuda TCM Facelift Massage som en komplett behandling på 60-90 min eller kombinera med de behandlingar du gör idag; under kursen får du massor av handfasta tips.

I kursen ingår filmer av behandling både som egenvård och på kund i behandling, demonstration av tekniker, föreläsningar, dokument och massagemanualer så att du har allt du behöver för att komma igång och lyckas med dina nya tekniker. Välj paketet inklusive produkter för att kunna komma igång direkt!

Många kunder till tidigare kursdeltagare har sagt att det är den bästa behandlingen de prövat!

Kursen är en blandning av traditionella och egenutvecklade tekniker.


INFORMATION:

Önskar du läsa separata delar från denna kurs? Titta på kurserna:

  • Gua Sha Facelift - basic (steg 1)
  • Ansiktskoppning
  • Avslappnande ansikts-& skalpmassage

Denna kurs är endast för redan utbildade terapeuter (t ex hudterapeuter, massörer, spaterapeuter, kroppsterapeuter).

Kursintyg fås efter avklarad kurs.


Lärare


Christine Magnusson
Christine Magnusson

Christine har jobbat som terapeut sedan 2007 och drivit Salong Chia sedan 2011. Sedan 2018/ 2019 så driver hon även Chia massagekurser och CHIA Holistic Beauty & Massage (massageverktyg).

Christine har en bred utbildning inom massage, hudvård, hälsa och kost. Som massageterapeut i grunden var det självklart att integrera mycket massage även i ansiktsbehandlingar. Christine erbjuder flera unika behandlingsmetoder och behandlingskoncept med djupgående och avslappnande massagebehandlingar, faceliftmassager och ansiktsbehandlingar.

Christines signaturbehandlingar är en mix av terapeutiska, djupgående och avslappnande tekniker med en mix av rejäl massage och lätt beröring. Alla behandlingar ser till helheten, men har ofta lite extra fokus på vår viktiga fascia.

Efter en resa med egna problem där hon gick från halvbokad, ont i kroppen och med dålig lönsamhet till fullbokad med 6 månaders väntetid och ökade priser med egna massagetekniker och jobb uppemot 80 h/v så var hon nära att gå in i väggen och kände att hon behövde jobba på ett smartare sätt.

Christine arbetade fram en steg-för-steg lösning för att kunna ge sina kunder ännu bättre resultat, få bättre kunder, jobba mindre och ta bättre betalt!

Christine brinner för resultat, att inspirera och hjälpa terapeuter och kunder till ett bättre liv.


Innehåll i kursenFAQ


När startar och börjar kursen?
Kursen startar direkt och du har tillgång till den för alltid! Du läser kursen helt i din egen takt och kan göra den så många gånger du vill.
Hur länge har jag tillgång till kursen?
Efter köp så har du full tillgång till kursen för alltid.
Vilken kurs ska jag välja?
TCM Facelift Massage är en mastig kurs med många nya tekniker där du lär dig "lite av allt". Om du istället önskar fördjupa dig i t ex Gua Sha så rekommenderas Gua Sha Facelift Massage. MEN du kan absolut ha nytta av båda; med fördel läser du då TCM Facelift Massage först då den ger en bra bas i Gua Sha innan du kan läsa vidare i mer avancerade tekniker.

Starta nu!